köp lagerbolag och spara tid

Hur mycket tid spar man på att köpa lagerbolag?

2017-03-03

När man köper ett bolag som är redo att börja jobba med så spar man tid, och tid är som bekant pengar. Men hur mycket tid spar man egentligen på att köpa lagerbolag och kan man se detta som en god investering eller är det en onödig avgift? Svaren på dessa frågor kommer att bero på hur du ser på tid. Det finns de som inte funderar så mycket på hur mycket tid de lägger ner på olika moment medan andra inser att varje minut har ett visst värde.

lagerbolagens värde att köpa

Kostnadseffektiva lösningar för köp av lagerbolag 

 

Värdet med att köpa lagerbolag

För det första så handlar det inte om så många tusenlappar då man vill köpa lagerbolag som är färdiga aktiebolag utan ett förflutet som man genast kan komma igång med. Det finns företag som Citadellet har riktigt kostnadseffektiva lösningar för köp av lagerbolag där man får bolaget redo till ett bra pris och det på mycket kort tid. Istället för att sätta sig in i hur man ska registrera bolaget så betalar man grundsumman som krävs samt en avgift till företaget som har lagerbolaget redo.

Besparing av tid och förlorade intäkter vid köp av lagerbolag

Köp av lagerbolag sparar tid och förlorade intäkter 

 

Hur mycket tid spar man?

Om du är expert på att fylla i blanketter från Bolagsverket och inte har något emot att vänta några veckor på att allting ska bli klart så kanske det inte handlar om mer än några veckors sparad tid. Men det här är ju också en hel del och det särskilt om du står redo att dra igång verksamheten och har kunder som vill köpa just nu. Då handlar det ju inte bara om att du sparar tid utan också om att du får in intäkter som du kanske hade förlorat om du hade väntat på att få aktiebolaget registrerat.

Då du kan köpa lagerbolag så kan du samma ögonblick som du handlar få ett organisationsnummer och genast dra igång din verksamhet. Det är denna tid som man ska fokusera på, inte den tid som man hade lagt ner på att själv fylla i blanketter och vänta på svar.

Fokus på rätt saker

När man vill starta bolag så är det också så att man vill lägga all tid som finns på rätt saker. Det finns mycket att göra i starten och då kan varje minut vara otroligt viktig. Det här ska man tänka på då man ser på kostnaden för lagerbolaget. Man måste helt enkelt inse precis vad man kan och vad man vill göra med tiden som man annars hade fått lägga på mer administrativt arbete. Är det så att man förutom företaget som man vill dra igång också har ett liv med familj och vänner så ska man ju inte glömma bort att tid även är till för mer än affärer. Ju mer man måste jobba ju mindre tid blir det till sådant som man aldrig kommer att ångra att man lade tid på som till exempel att vara tillsammans med de som man gillar bäst.


 Tipsa andra
0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar

www.chronometer.se