Övrigt

klockforetag

Sälja bolag till rätt person

 2019-01-04

Måste man kunna allt om klockor för att driva ett företag som tillverkar eller säljer exklusiva klockor? Det är en fråga som blir relevant då klockföretaget står inför en möjlig försäljning. Den som jobbar med att sälja klockor online kanske har bestämt sig för att sälja bolag för att det är dags att gå vidare med nya projekt. Då gäller det att hitta rätt köpare och här är några viktiga tips som kan göra detta lite lättare…

kopa klockor

Välj rätt bland klockor på nätet

 2018-02-12

Det är enkelt att handla kläder och accessoarer online. Många väljer att köpa klockor på nätet för att det ger tillgång till stora sortiment och bättre priser. Man får förstås vänta på leverans och det går inte att prova klockan som i en vanlig butik. Men om man får uret hemlevererat inom en eller två dagar så kan det ju inte ses som något större problem. Dessutom så är det vanligt att man kan skicka tillbaka en klocka om man inte har börjat använda den och ångrar sig.

köp lagerbolag och spara tid

Hur mycket tid spar man på att köpa lagerbolag?

 2017-03-03

När man köper ett bolag som är redo att börja jobba med så spar man tid, och tid är som bekant pengar. Men hur mycket tid spar man egentligen på att köpa lagerbolag och kan man se detta som en god investering eller är det en onödig avgift? Svaren på dessa frågor kommer att bero på hur du ser på tid. Det finns de som inte funderar så mycket på hur mycket tid de lägger ner på olika moment medan andra inser att varje minut har ett visst värde.

 Kontaktinfo

0371 webb & reklam AB

Burserydsvägen 38

333 32 Smålandsstenar

Kontakta oss & karta

 Följ oss!

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 30 andra.

0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar

www.chronometer.se