lager med klockor

Snabblikvidation med många klockor på lagret

2018-03-05

Klockorna på lagret är i riktigt gott skick och det finns potentiella kunder men då företaget ska läggas ner så får man inse att de måste säljas av på ett eller annat sätt. En snabblikvidation är bra på så vis att den är snabb att genomföra samtidigt som allting görs på rätt sätt. Men inför denna snabba likvidation så måste man ta hand om klockorna som fortsatt finns kvar. De ska säljas och då gäller det att veta hur och var.

Fördelar med snabblikvidation

Då verksamheten med damklockor och herrklockor inte gick som tänkt så kan det vara klokt att avveckla bolaget innan det blir tal om konkurs. Med snabbavveckling så kan man få hjälp med detta av en bolagsservice. Då säljer man helt enkelt bolaget och får ut pengarna för det. Därefter så kommer bolagsservicen att sköta själva avvecklingen medan man själv kan syssla med annat.

Förberedelser för likvidationen

För att genomföra en snabblikvidation så måste man se till att allt som ägs inom företaget, klockor, maskiner och så vidare, säljs av. Företaget måste existera som papper och pengar på ett konto. Klockorna är hur fina som helst men det blir antagligen så att man får sälja till ett lägre pris för att inte helt förlora chansen att få igen pengarna som man har lagt ut på uren. Genom att annonsera om rea så kan man snabbt sälja av lagret. Dessutom så kan man höra sig för hos andra klockförsäljare som eventuellt är intresserade av att ta över lagret om det består av exklusiva damklockor eller andra attraktiva modeller som det finns ett intresse för på marknaden.


Etiketter:  klockor
Sidor:

 Tipsa andra
0371 webb & reklam AB
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar

www.chronometer.se